Of je tijdens de cyclus schildert: Hair: Forum on Passion

By | 03.04.2018

Of je tijdens de cyclus schildert. in het algemeen heb ik besloten om de Temko te openen. Ik weet dat er ergens uitspraken zijn hierover, maar ik wil zo veel mogelijk. Ik schilder mijn haar niet, maar ik heb de permanent gedaan tijdens deze zaken – ik nam het met een knal. Toen deed ze op een typische dag – helemaal niet.

Strizhem, we schilderen, we zorgen voor en we communiceren over dit onderwerp

Moderators: Anonymous, beauty admin

Wo 23 januari 2008 08:10 uur

Of je tijdens de cyclus schildert

in het algemeen heb ik besloten om de Temko te openen. Ik weet dat er ergens uitspraken zijn over deze score, maar ik wil zoveel mogelijk meningen.
Meisjes die geen verf namen tijdens de menstruatie?
In het bijzonder is verduidelijking van belang.

Evo4ka

Een oldtimer
 • Berichten: 839
 • Geregistreerd: vr 30 november 2007 18:18 uur
 • Locatie: vanuit de hoofdstad van de druivenborstel
 • Het profiel

Wo 23 januari 2008 08:25 uur

ja, en licht vooral koud, er brandt niets om de een of andere reden

LuLu_paris

Of je tijdens de cyclus schildert: Hair: Forum on Passion

GOD
 • Berichten: 11.805
 • Geregistreerd: Sat 30 juli 2005 15:04 uur
 • Het profiel

Wo 23 januari 2008 20:34 uur

Puur IMHO, maar naar mijn mening al dit vooroordeel.
Ik schilder mijn haar niet, maar ik heb de permanent gedaan tijdens deze zaken – ik nam het met een knal. Toen deed ze dat op een typische dag – helemaal niet (compositie, meester, voorbereidende haarverzorging – peeling – allemaal hetzelfde).
Hetzelfde als ze je bang maken: je kunt geen haarknippen krijgen tijdens de zwangerschap, je kunt het niet goedmaken, je kunt niets doen … En als je moeder een knipbeurt heeft, waarom moet ze dan alle negen maanden gaan met een onoplettend knipbeurt? Met otrossmi-roots? Slecht teken … Ik weet het niet … Ik geloof helemaal niet in tekens in … Zwarte kat, verspreid zout … Ik hou over het algemeen van katten. Meer geloven in het kwaad dat een “zwarte” persoon (niet zwarte, natuurlijk, maar met negatieve emoties, een persoon die niet van je houdt en / of jaloers is) kan brengen.
In het algemeen is het voor mij verschrikkelijk, als het hoofd niet in orde is – denk aan de dag er voorbij, zelfs amerikosov een dergelijke uitdrukking is: bad hair day (de dag waarop je haar er slecht uitziet).
Als je twijfelt, wacht dan gewoon deze dagen – het is gewoon niets. Maak je geen zorgen over onzin – het is over het algemeen schadelijk om te leven, het sterft eraan!
Hermione

zijn
 • Berichten: 103
 • Geregistreerd: Wed 05 juli 2006 13:46 uur
 • Locatie: Wit-Rusland
 • Het profiel

Wo 23 januari 2008 08:45 uur

Bedankt
Ik geloof ook dat dit bijgeloof is, het is niet bijgelovig, maar mijn collega vertelde me dat tijdens het geven van borstvoeding het kind het moeilijk had, in zekere zin duurde het, maar voor een langere tijd. Dus ik dacht dat het misschien afhangt van de chemische toestand, ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen, haar

Evo4ka

Een oldtimer
 • Berichten: 839
 • Geregistreerd: vr 30 november 2007 18:18 uur
 • Locatie: vanuit de hoofdstad van de druivenborstel
 • Het profiel

Don 24 januari 2008 14:34 uur

Zoals ik denk, hangt het af van wat je in je hoofd hebt, d.w.z. houding.
Hier ga je naar de salon, denkend, ooooo, niets zal werken, ik heb nu maandelijks / ovulatie / zwangerschap / borstvoeding / menopauze, etc., dan zal het zeker niet werken. Maar je gaat met een goed humeur, denkend, ooooo nu zal ik zo’n schoonheid maken! En ik zal nog beter zijn dan ik was. Het is ingewikkeld, ik ben zo mooi, maar het is mogelijk!
Zo zal het zijn
Biker_Chick

VIP
 • Berichten: 1
 • Geregistreerd: zo 02 april 2006 20:46 uur
 • Het profiel

Don 24 januari 2008 6:30 uur

Biker_Chick schreef (a):

Zoals ik denk, hangt het af van wat je in je hoofd hebt, d.w.z. houding.
Hier ga je naar de salon, denkend, ooooo, niets zal werken, ik heb nu maandelijks / ovulatie / zwangerschap / borstvoeding / menopauze, etc., dan zal het zeker niet werken. Maar je gaat met een goed humeur, denkend, ooooo nu zal ik zo’n schoonheid maken! En ik zal nog beter zijn dan ik was. Het is ingewikkeld, ik ben zo mooi, maar het is mogelijk!
Zo zal het zijn

Cool!
Super!
BEDANKT !!!

Evo4ka

Een oldtimer
 • Berichten: 839
 • Geregistreerd: vr 30 november 2007 18:18 uur
 • Locatie: vanuit de hoofdstad van de druivenborstel
 • Het profiel

Thu 24 januari 2008 07.54 uur

Laatst bewerkt door Mauschen op don 24 januari 2008 07:55. In totaal één keer bewerkt.

Mauschen

VIP
 • Berichten: 1138
 • Geregistreerd: wo 28 december 2005 15:07 uur
 • Het profiel

Don 24 januari 2008 07.55 uur

Nou, over zwangerschap en borstvoeding, je maakt maar een grapje! Er is een hormonale reconstructie van het lichaam. Op het haar wordt het ook niet zwak weerspiegeld. Vaak blijkt bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven als gevolg van kleuring, de absoluut verkeerde kleur. Persoonlijk, met mij verpleging gedaan hoogtepunten. Ze bleef voor een uur !!! Het bleek een idiote kippenkleur en, natuurlijk, verbrand haar! Meester en middelen gecontroleerd!

~ Lanik ~

zijn
 • Berichten: 334
 • Geregistreerd: Fri 14 december 2007 5:08 uur
 • Locatie: Slice of Sochi: er is geen zee, maar er is zand
 • Het profiel

Don 24 januari 2008 07.55 uur

12 jaar bliksem, tot de cyclusperiode in het algemeen is nooit gebonden geweest.
en in een goed humeur werd geschilderd, en in walgelijk.
en zodanig dat de verf niet komt. nooit was.
Ik begrijp niet hoe de verf niet kan nemen? hoe verhelderder?
onzin, IMHO. Doe geen moeite!
ps
tijdens de zwangerschap en het voeden van het kind, zoals de meester uitlegde, kan de verf een beetje erger worden, niet zo’n intense kleur wordt verkregen – hormonale aanpassing immers). maar dit is slechts voor sommigen, en dan – iets dat in het licht is geschilderd en donker is geworden, gebeurt dit niet.
Vredina2

goeroe
 • Berichten: 0
 • Geregistreerd: woe 27 september 2006 14:04 uur
 • Locatie: Dnepropetrovsk, Oekraïne
 • Het profiel

Don 24 januari 2008 10:25 uur

Ja, ik begrijp alles (en maak grapjes over zwangerschap en dacht niet), maar gaf slechts mijn mening. Wel, ik geloof niet in dit alles, dat daar de verf ergens zal doordringen, het zal pijn doen, het zal niet duren, enz. En de lucht die we inademen, het water dat we drinken – dit alles dringt in ons en in iedereen binnen, dus het komt erin! En door de huid heen – het is gemakkelijk, als je die basisbegrippen van anatomie herinnert, dat we op school in de functie van de huid werden gehamerd. Het heeft een beschermende functie. ETOGES wat zou vergif moeten zijn! Het lijkt mij dat alle overtuigingen over de maandelijkse, etc. kwam uit de oude donkere tijden (een vrouw met een maand werd beschouwd als “onrein” en allerlei anderen zijn zabobonie). Misschien ben ik gewoon een materialist, ik weet het niet …
En mijn klasgenoot heeft ook haar haar geverfd tijdens bermennosti en geschoren en spuug op het feit dat haar schoonmoeder is vernield (het kan niet, het is onmogelijk). Wel, Che, bevallen, een normaal kind. Ze is goed bevallen, de jongen is knap … Ugh, pah …
Ik weet het niet, voor mij komt het uit de serie “niet mijn hoofd wassen voor het examen,” etc.
Maar over het knipbeurten zou ik in één geval tot stilstand zijn gekomen – als je geen knipbeurt wilt
Ik scheerde vroeger ook over de maan – ik merkte geen verschil. Nu is het zelfs grappig ….
Ik ben net Stanislavsky – “Ik geloof het niet!”
Hermione

zijn
 • Berichten: 103
 • Geregistreerd: Wed 05 juli 2006 13:46 uur
 • Locatie: Wit-Rusland
 • Het profiel

Don 24 januari 2008 14:42 uur

Mauschen schreef (a):

henna heeft niet gedaan ????

LuLu_paris

Of je tijdens de cyclus schildert: Hair: Forum on Passion

GOD
 • Berichten: 11.805
 • Geregistreerd: Sat 30 juli 2005 15:04 uur
 • Het profiel

Zat 26 januari 2008 20:22 uur

Mauschen

VIP
 • Berichten: 1138
 • Geregistreerd: wo 28 december 2005 15:07 uur
 • Het profiel

Zat 26 januari 2008 21:52 uur

Zinaida

VIP
 • Berichten: 0 Leden :
 • Geregistreerd: ma 15 januari 2007 15:27 uur
 • Locatie: Москва
 • Het profiel

Zat 26 januari 2008 22:25 uur

1076

GOD
 • Berichten: 0
 • Geregistreerd: wo 28 november 2007 10:33 uur
 • Het profiel

Related Post

Kan ik mijn haar na henna verven? Mooie, goed verzorgde lokken worden al lange tijd beschouwd als een rijkdom voor vrouwen. De haarkleur veranderen is een van de snelste manieren om ...
Hoeveel keer per jaar kan ik mijn haar verven: vid... Elke vrouw die houdt van experimenteert met haar uiterlijk, waarschijnlijk nadenkend over hoe lang het nog een keer kan worden geverfd. Sommige mense...
Kunnen vrouwen hun haar verven tijdens de zwangers... In het dagelijks leven wil elk meisje er verzorgd en mooi uitzien. Alle vrouwen knippen vaak hun haar, verven hun haar, soms zelfs om hun uiterlijk ra...